Of het nu gaat om locatie, product, portret, reis of bedrijfs fotografie, AnyMotion helpt u graag de foto te maken die u voor ogen heeft

De mens en zijn omgeving – “environmental portrait”

Vaak zijn de meest sterke en interessante afbeeldingen die van mensen in hun omgeving. Ze vertellen een kort verhaal in een foto. Zo’n foto verteld wat een persoon doet, zoals een boer op zijn land of een fabrieksmedewerker in een hal. Maar het kan ook weergeven wat een persoon heeft geholpen te realiseren zoals een architect voor een van de ontwerpen of een ingenieur tenmidde van een veld met windmolens of zonnepanelen. Deze afbeeldingen kunnen gebruikt worden om een product of dienst te promote, uitleg bieden, een kijkje te geven in het productieproces of helpen een bepaalde visie te communiceren.

Portretten

Soms is een simpele foto alles wat nodig is voor een portet. Een persoon is het hoofdonderwerp van de foto, zoals bij het gebruik op social media (LinkedIn), het team op de website of op een CV voor een sollicitatie gebruikelijk is.

De persoon kan desgewenst gefotografeerd worden met een neutrale achtergrond zodat er geen afleiding is in de foto en deze in iedere contekst gebruikt kan worden. Maar ook op locatie of buiten kan er een informeler maar nog steeds professioneel resultaat verkregen worden.

Producten en locaties

Iedere fabrikant heeft goede afbeeldingen nodig van zijn assortiment. Bijvoorbeeld om de verschillende producten in drukwerk en /of website te promoten. Een foto met een neutrale witte of juist donkere achtergrond kan gebruikt worden als webshop afbeelding of in een productinformatie flyer.

Een product kan ook in de juiste omgeving geplaatst worden zodat het gebruik en contekst goed wordt weergegeven en aansluit bij het product. (bijvoorbeeld een mooie lamp in een luxe interieur waarbij de focus op de lamp is)

OVerige voorbeelden van fotografie door AnyMotion:

  • Reizen en lifestyle
  • Portretten
  • Groepen en locaties
  • Evenementen, seminars en workshops
  • Architectuur
  • Productafbeeldingen
  • Landschappen
  • Timelapse

[:en]AnyMotion uses photography to help create the images you need.