LOGO ONTWERP, HUISSTIJLEN, DESKTOP PUBLISHING

AnyMotion biedt verschillende diensten aan op het gebied van grafisch ontwerp, drukwerk en fotobewerking. Zo kan AnyMotion voor jouw bedrijf een huisstijl ontwerpen met een uniek logo, visitekaartjes, enveloppen en briefpapier in de gewenste kleurstelling. Ook voor drukwerk, zoals flyers, folders, stickers, advertenties en cd/dvd-opdrukken kun je bij AnyMotion terecht. Daarnaast kan AnyMotion ook fotoboeken voor je maken.

Het ontwerpen van nieuwe materialen kan gebaseerd worden op bestaande huisstijlen en communicatie-uitingen, maar kan ook volledig nieuw ontworpen worden. Bekijk onze portfolio  voor verschillende voorbeelden van ontwerpen die AnyMotion heeft gemaakt.

FOTO BEWERKING, MOCKUPS, HDR, RAW VERWERKING, FOTO OP CANVAS

Bij AnyMotion kun je ook terecht voor het bewerken van foto’s. Zo bieden wij onder andere foto retouchering, restauratie en HDR bewerkingen aan. Daarnaast kunnen we ook grafische vormgeving verzorgen voor video, zoals titel-slides en leaders.

En wil je een foto op canvas laten afdrukken? Dan zorgen wij voor de perfecte bewerking en afwerking. Of het nu gaat om het restaureren van oude foto’s, het toepassen van special effects of het converteren van RAW bestanden, wij hebben de expertise in huis om jouw foto’s naar een hoger niveau te tillen. Neem gerust een kijkje in onze portfolio voor voorbeelden van ons werk.