AnyMotion gebruikt fotografie om de beelden die je nodig hebt te creeeren.

Mensen en de omgeving

Vaak zijn de meest sterke en interessante afbeeldingen die van mensen in hun omgeving. Ze vertellen een kort verhaal in een foto. Zo’n foto verteld wat een persoon doet, zoals een boer op zijn land of een fabrieksmedewerker in een hal. Maar het kan ook weergeven wat een persoon heeft gehlpen te realiseren zoas een architect voor een van zijn ontwerpen of een ingineur tenmidde van een veld met windmolens of zonnepanelen. Deze afbeeldingen kunnen gebruikt worden om een product of dienst te promoten en uit te leggen, een kijkje te geven in het productieproces, of helpen een visie te communiceren.

Portretten

Soms is een simpele foto alles wat nodig is voor een portet. Een persoon is dan het hoofdonderwerp van een foto, zoals bij gebruik op social media (Linked-In), het team weer te geven op de website of voor een sollicitatie gebruikelijk is.

De persoon kan desgewenst gefotografeerd worden met een neutrale achtergrond zodat er geen afleiding is in de foto en deze in iedere contekst gebruikt kan worden. Maar soms is een portret in de natuurlijke werkomgeving de betere keuze om een wat informeler maar nog steeds professioneel resultaat te krijgen.

Producten en locaties

Iedere fabrikant heeft goede afbeeldingen nodig van het assortiment om de producten in drukwerk en op het internet te promoten. Een foto met een neutrale witte of juist donkere achtergrond kan gebruikt worden als webshop afbeelding of in een productinformatie flyer. Een product kan ook in de juiste omgeving geplaatst worden zodat het gebruik en contekst goed wordt weergegeven en aansluit bij het product. (bijvoorbeeld een mooie lamp in een luxe interieur waarbij de focus op de lamp is)

Voorbeelden van gebieden van fotografie :

  • Reizen en lifestyle
  • Portretten
    (natuurlijk of kunstmatig belicht)
  • Groepen en locaties
  • Evenementen, seminars en workshops
  • Architectuur
  • Productafbeeldingen
  • Landschappen
  • Timelapse