Video en fotografie ter promotie van motorreizen van Route 66 reizen

AnyMotion kon in 2019 twee keer meereizen in Amerika om foto’s en video van de reis, de deelnemers en bezienswaardigheden te maken voro Route66 reizen. Route66 reizen specialiseerd zich in motor tour reizen door Amerika en Canada.

De foto’s en videos zijn ter promotie van de reizen zelf. Tevens wordt het materiaal gebruikt om de meetingdagen op de diverse communicatiekanalen zoals facebook, instagram te promoten. En natuurlijk ook de website van Route 66 reizen. 

Deze eerste reis was een prachtige 17 daagse tocht, die ondermeer door de Rocky Mountains, Glacier national Park, Yellowstone en een stuk van Canada ging.

Hier zie je een kleine selectie van al het geschoten materiaal in promotie video van de Rockies reis.

Same day edit - dagfilmpjes en montage tijdens de reis

Tijdens de reis zelf werd om de dag in de avond een filmpje gemonteerd die de thuisblijvers en volgers van de Facebook pagina van Route 66 op de hoogte hielden van de laatste gebeurtenissen tijdens deze reis. Omdat deze filmpjes slechts over een aantal dagen gaan in plaats van de hele reis, gaan deze wat meer op de details en zie je meer van de belevenissen van de groep motorrijders van dit jaar.

Naast de Route66 facebook-pagina, zijn de dag filmpjes ook op beschrijvingspagina van de rockies reis terug te vinden.

Deze videos geven een goed beeld voor toekomstige deelnemers hoe een dag van zo’n reis er uit ziet en wat men allemaal kan verwachten en ervaren tijdens deze bijzondere reis.

Foto's

Naast video zijn er tijdens deze reis ook een hoop foto’s gemaakt die worden gebruikt op de website, op facebook, in reclames en in de nieuwe brochure van Route 66 Reizen. Onder andere de cover van de nieuwe brochure 2019/2020 is tijdens deze reis gefotografeerd.