powerpoint keynotePRESENTATIES

Diverse presentatiemiddelen zijn inmiddels ondenkbaar in de zakelijke wereld. Denk hierbij aan Powerpoint, Keynote, Prezi, Presentations etc. Als een bedrijf nog geen sjablonen of stijlafspraken heeft, ziet iedere presentatie er weer anders uit. Om hier eenheid en professionaliteit in te krijgen of om deze net dat beetje extra’s te geven kan een presentatie op maat worden gemaakt. Denk hierbij de vormgeving, animatie, toevoegen van audio / video en  foto’s.

Ook is het mogelijk om een presentatie in video of flash te ontwikkelen om nog net dat beetje extra te kunnen doen met effecten of interactie…flash

INTERACTIEVE PRODUCTIES

Met interactieve producties worden bijvoorbeeld de touch screen applicaties bedoeld die AnyMotion heeft ontwikkeld. Dit is maatwerk en in de applicatie wordt precies datgeen gemaakt wat de klant graag wil dat de applicatie kan en in de juiste stijl vorm gegeven. Flash, de programmeertaal Actionsscript en XML bieden alle mogelijkheden voor een compacte mooie interactieve productie die standalone, via internet of via dvd gestart kan worden.

De applicaties zijn natuurlijk niet alleen op een touchscreen te gebruiken, er is ook altijd mogelijk om een versie te maken waarbij de muis zichtbaar in beeld is, en welke gewoon met een muis en /of toetsenbord bediend kan worden.

Binnen in een interactieve productie kun je denken aan presentatie van video, foto, multiple choice vragen, gegevens invoer, navigatie etc.narrowcasting

NARROW CASTING

Iedereen zal het ongetwijfeld kennen. De schermen in de kledingwinkel, bij de mcDonalds, op de sportclub of in het gemeentehuis, waar diverse informatie op wordt getoond en de laatste aanbiedingen voorbij komen. In de laatste jaren zijn hier veel verschillende systemen hiervoor op de markt gekomen, en mede daardoor zie je narrowcasting steeds vaker.

Alle systemen hebben hun voordelen en nadelen maar ook hebben ze allemaal 1 ding gemeen. Er moet content worden gemaakt om getoond te worden. Dit is de vormgeving van de narrowcasting zelf (een sjabloon waarin de content getoond wordt), maar ook de content elementen zelf zoals het aankleden en opmaken van teksten, toevoegen van foto’svideo, animaties of special effects.

Het koppelen van RSS diensten zoals nieuws / weer / verkeer, data uitlezen vanaf website of andere bron als flash of direct kan ook. Toegespitse vormen van narrowcasting zijn bijvoorbeeld …

signageDIGITAL SIGNAGE

Digital signage is ook een soort van narrow casting, maar in plaats van een breed scala aan gegevens aan te bieden, is de digitale bewegwijzering en zaalreserverings informatie / boekingsinfo tonen op de schermen de hoofdtaak. Een voorbeeld hiervan is Sentido van Avex, waar AnyMotion de vormgeving en een stuk van de techniek voor verzorgt.