Cinematography

Videos op internet worden steeds meer gebruikt op social media & websites om producten en diensten te promoten. Wij kunnen u helpen door video opnames, animaties en motion graphics te combineren in een pakkende video. De videos die wij leveren kunnen op het internet, TV (broadcast) of zelfs in een VR/AR productie gebruikt worden.

Video en motion graphics

Soms bestaat een video slechts uit opgenomen materiaal of een korte animatie om een proces te tonen dat met foto’s zich niet laat uitleggen. Tevens zijn video en motion graphics een goede manier om de interesse van mogelijke klanten te stimuleren als een foto te weinig aandacht krijgt. Deze korte pakkende videos die bijvoorbeeld op facebook gebruikt worden, zijn vaak onderdeel van een grotere campagne.

Video producties

Wanneer een video bestaat uit meer dan slechts een paar beelden van een evenement, dienst of product wordt het meestal als video productie beschouwd. Voorafgaand aan een video productie wordt een plan gemaakt hoe het verhaal het beste verteld kan worden. De manier hoe deze prodcuties worden gemaakt veranderd continu en is sterk afhankelijk van de doelgroep van de video.  In afgelopen jaren heeft AnyMotion diversen aan verschillende producties gewerkt zoals promotievideos, trainingen, interviews, documentaires, muziekvideos en infomercials. De ervaring van het creeeren van zeer uiteenlopende stijlen biedt ons de mogelijkheid u te helpen de visie die u wilt communiceren in een video om te zetten.

WIj kunnen helpen met opzetten van een verhaallijn en storyboard welke vervolgens in een video draaiboek vertaald kan worden. De video wordt gemonteerd met de doelgroep in gedachten en kan wanneer gewenst worden voorzien van motion graphics, animatie, muziek, geluidseffecten, voice over en special effects.

Apparatuur

Afhankelijk van het project, budget en de wensen van de klant gebruiken wij diverse professionele apparatuur om de video te realiseren. Opties zijn hierbij bijvoorbeeld Gimbal DSLR camera’s (vloeiende loop en bewegende shots), broadcast of film camera’s, een volledige opname crew (productie, geluid, camera, script, licht etc.), timelapse opnames met gebruik van actioncams, portable of studio licht en geluidsopnames.

Voor ieder budget

Een video maken klinkt vaak duur, maar hoeft dit niet altijd te zijn. Wij helpen onze klanten ene goede balans te vinden voor de juiste video welke gemaakt kan worden binnen het beschikbare budget en tijdsbestek.

Als onderdeel van een groter team of een één-man project kan AnyMotion uw video opnames, montage en productie van uw video project voor u verzorgen.

Camera & colorgrade test Japanese gardens The Hague
Film, Digital Photography
View Project
Boretti Terzo BBQ Assembly
Cinematography, Editing
View Project
Riot Rock Experience After Movie Promo
Motion Graphics, Film
View Project
Guillaume Marcenac Live recording
Film
View Project
Transfollow video edit
Film, Visual Effects
View Project
Sta eens stil bij Kerst
Motion Graphics, Film, Visual Effects
View Project
Photo & Video for sales promotion house
Photography, Film, Digital Photography
View Project
BIJLARD, A BOND YOU CAN TRUST
Cinematography, Directing, Film
View Project
Andy Ninvalle Promo
Motion Graphics, Cinematography, Film
View Project
Tessa Wagenvoort promo AFW
Cinematography, Film, Product Design
View Project
Zeeland Plaza Promo video
Motion Graphics, Cinematography, Film
View Project
Philips Ergofit After Effects Animation
Illustration, Motion Graphics
View Project
Controlling Holographic Objects
Motion Graphics, Editing, Visual Effects
View Project
Video backgrounds for theatre show Eigenwijs
Motion Graphics, Photography, Visual Effects
View Project
[:]