AnyMotion verzorgde het camerawerk en was DOP i.o.v. Mediageniek voor het produceren van nominatievideo’s voor de 010 Inclusief Awards van 2023. Dit is het tweede jaar dat we samen aan dit project werken en we zetten ons volledig in om hoogwaardige video’s te produceren die de inclusieve initiatieven van de genomineerden op een effectieve manier belichten. Bekijk onze video’s om meer te ontdekken over de 010 Inclusief Awards en de inspirerende verhalen van de genomineerden.

Hierbij de 6 video’s die het resultaat hiervan zijn.

010 inclusief Wear

Rotterdam The Hague Airport

Theater Babel

Erasmus Universiteit

Stedin

Deloitte

010 inclusief

010 Inclusief is een stedelijke beweging waar werkgevers en werknemers in hun eigen bedrijf diversiteit en inclusie versterken en anderen stimuleren dit óók te doen. Op deze manier stellen we de norm voor goed en inclusief werkgeverschap. 010 Inclusief ondersteunt werkgevers en werknemers uit alle sectoren van de

Rotterdamse arbeidsmarkt en geeft toegang tot een groeiend netwerk van Rotterdamse bedrijven, zowel privaat als publiek, groot als mkb. Wil jouw bedrijf werken aan een gevarieerd personeelsbestand en een inclusieve bedrijfscultuur? Sluit je dan aan bij 010 Inclusief!

Meer info op : linkedin 010 inclusief
Mediageniek website voor meer producties