In opdracht van en in samenwerking met Mediageniek producties maakte AnyMotion met de volgende opnames een portret van Anouk voor Erasmus+

Studeren, stagelopen of werken in het buitenland? Erasmus+ | Onderwijs & Training, Jeugd en Sport biedt jou de kans om kennis en ervaring op te doen!

Eén van de prioriteiten van het programma Erasmus+ is Inclusie. Dat betekent dat Erasmus+ ernaar streeft om studenten die belemmeringen ervaren, fysiek, psychisch of misschien wel financieel, ook de kans krijgen op een internationale ervaring. Het verhaal van Anouk sluit daar mooi op aan. Ze wist al op jonge leeftijd dat ze in de zorg wilde gaan werken. Wat ze daar mooi aan vindt? Mensen helpen en verschillende doelgroepen leren kennen.

Toen de mogelijkheid voor een buitenlandstage via Erasmus+ op haar pad kwam was er geen twijfel. Haar coach Bas blikt terug op een mooie kans: “Het vertrouwen dat zij al groeiende kreeg is alleen maar toegenomen omdat zij daar heeft gezien dat zij ook heel zelfstandig kan functioneren in vreemde omgevingen.”

ℹ️ Meer weten over het programma van Erasmus+? https://bit.ly/2Co3c2m

Erasmus+ Simone Tromp-Alblas Marianne Driessen

🎬 Regie & Script: Paul Vleghaar
🎥 DOP: Marald Bes 📷
🎞️ POST: Jeffrey Pols