Video en fotografie ter promotie van Excellent West motorreis van Route66 reizen

Route66 Reizen uit Boskoop is gespecialiseerd in motorreizen door Amerika en Canada. AnyMotion maakte voor promotie doeleinden foto’s en video registraties gemaakt tijdens de Excellent West reis. 

In de foto en video beelden zie je een leuke samenvatting en de deelnemers van deze reis die trots op de Harley Davidson en Honda motoren de parken, steden en andere bezienswaardigheden bezoeken die we onderweg tegenkwamen.

Promotie video Excellent West reis

Deze reis gaat vanaf Phoenix via Joshua Tree National Park over de Highway 1 langs de kust van Californië naar Kings Canyon met de bekende en reusachtige Sequoia bomen. Maar ook de steden worden bezocht zoals Los Angeles met het Hollywood Sign, San Francisco met de Golden Gate Bridge en Alcatraz en natuurlijk kan ook de Las Vegas Strip niet gemist worden.

De foto’s en videos zijn ter promotie van de reis op social media, de folder en de website van Route66 Reizen. Daarnaast is een deel van het materiaal gebruikt voor een langere video waarin alle diverse routes van Route66 reizen uitgebreid worden belicht. Ook wordt in deze video, welke op de verschillende meetingdagen en beurzen wordt getoond, het verloop van een dag, alle mogelijkheden en overige informatie verstrekt aan toekomstige deelnemers en geïnteresseerden.

Tevens is het video en fotomateriaal gebruikt om deze meeting en beursdagen op de diverse communicatiekanalen zoals facebook, instagram te promoten en aan te kondigen.

Same day edit - dagfilmpjes en montage tijdens de reis

Tijdens de reis zelf werd om de dag in de avond een filmpje gemonteerd die de thuisblijvers en volgers van de Facebook pagina van Route 66 op de hoogte hielden van de laatste gebeurtenissen tijdens deze reis. Omdat deze filmpjes slechts over een aantal dagen gaan in plaats van de hele reis, gaan deze wat meer op de details en zie je meer van de belevenissen van de groep motorrijders.

Naast de Route66 facebook-pagina, zijn de dag filmpjes ook op beschrijvings pagina van de Excellent West reis → terug te vinden. Deze videos geven een goed beeld voor toekomstige deelnemers hoe een dag van zo’n reis er uit ziet en wat men allemaal kan verwachten en ervaren tijdens deze bijzondere reis.

Bekijk hieronder de diverse dagfilmpjes van deze reis. Onderaan vind je ook direct een knop naar de pagina van Route66 Reizen waar je meer informatie over deze bijzondere reis kunt vinden.

Foto's

Naast video opnames zijn er ook tijdens deze reis ook een groot aantal foto’s gemaakt die worden gebruikt op de website, op facebook, in reclames en in de nieuwe brochure van Route66 Reizen.

Hieronder zie je een selectie van foto’s die tijdens deze reis zijn gemaakt, klik op de thumbnails om deze groter te bekijken. Navigeren van foto naar foto kan door middel van de pijlen of de cursor toetsen op je toetsenbord.