Hermadix 360 VR Hortifair rollercoaster ​

AnyMotion maakte in opdracht van Mediageniek een 360 graden video in combinatie met een realtime 3D render in Unity3D. Deze rollercoaster werd door het bedrijf Hermadix als promotionele video gebruikt voor de promotie van de producten Q3 en Q4 op de Hortifair beurs in 2018

Hieronder zie je een 360 graden filmpje van de rollercoaster ride. Gebruik je muiscursor of je telefoon / tablet om rond te kijken terwijl de video speelt.

Werkwijze

Nadat AnyMotion op locatie 360 graden video had opgenomen van het coaten / spuiten van de kassen, werd er in 3D (Blender) een achtbaan gemaakt voor een virtuele wereld in Unity3D. Om ervoor te zorgen dat de VR applicatie ook op oudere VR devices zoals de Gear VR van Samsung kon worden afgespeeld is ervoor gekozen van de realtime VR applicatie een 360 video render te maken. Het start en eindpunt, de kijkhoek en geluidseffecten werden door middel van video editing in de video verwerkt, waarna een paar extra tekst en grafische lagen het geheel compleet maakte voor een flitsende presentatie op de Hortifair.

Reacties

Onderaan deze pagina vind je een aantal video’s opgenomen op de hortifair waar een aantal reacties op de rollercoaster promotiefilm te zien zijn.

Hieronder zie je een korte impressie van de beursstand bij TuinbouwTV en KasTV.

Q3 & Q4 experience TuinbouwTV