In opdracht van Muziekwijs (zang en muziekles) uit Alphen aan den Rijn, maakte AnyMotion deze muziek videoclip van Het A-meezing Kinderkoor.

Met slechts een korte tijd om dit nummer te oefenen en nog minder tijd tijdens het filmen voordat het begon te regenen hebben we in juni vlak na de lockdown toch met veel plezier en lol een superleuke videoclip kunnen opnemen. De meiden van Het A-meezing Kinderkoor van Muziekwijs hebben onder professionele begeleiding van Manon een geweldige prestatie geleverd.


Beschrijving door Muziekwijs

Met trots presenteren Muziekwijs en AnyMotion de #PREMIÈRE van de #videoclip van #HetAmeezingKinderkoor#BlauweDag!

Met dank aan: Fleur Verschuur, Nyima Darboe, Bente Sluijter, Iris van Gestel & Tess Middelberg (zang, styling), alle betrokken ouders. Marald Bes (video, montage, script) & Manon Ruardy (dirigente, choreografie, script).

Als gevolg van de coronacrisis is dit gezamenlijke project tot stand gekomen. Na de lockdown wilden wij graag positiviteit, vrolijkheid en een feestje vieren dat wij weer samen met elkaar buiten konden zingen na de online repetities. Tijdens de draaidag hebben wij zoveel plezier gehad!

Geweldig dat dit resultaat in slechts 2 opname-uren, met 1 richtmicrofoon (buiten) en door de repetities is bereikt.

Wij wensen de kinderen, hun familie & vrienden en alle andere kijkers heel veel kijk- en luisterplezier! Steun je dit initiatief en heb je genoten van deze videoclip, dan is een like, een reactie en het delen van dit bericht met de videoclip echt super fijn!

Draaidag: 16 juni 2020
Filmlocatie: Zegerplas te Alphen aan den Rijn

NIEUWE KINDERKOORLEDEN WELKOM! (www.muziekwijs.com)

#Producent #Anymotion #Uitvoerendproducent #Muziekwijs #muziekvideo #premiere #muziek #kinderen #zingen #spelen #dansen #choreografie#dirigent#kinderkoor#muziekdocent#muzieksector#coronacrisis#cover#positiviteit#vrolijk#muziekplezier#muziekmaken#alphenaandenrijn