Promo video op social media en website

Om de verkoop van de auto’s van een autobedrijf of van een particulier extra onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep en het grote publiek, is het mogelijk om door de videomaker AnyMotion een promo video te laten maken van een of meerdere van je auto’s en occasions gericht op jouw specifieke doelgroep. De video’s zijn te gebruiken op social media zoals Linkedin, Instagram en Facebook maar natuurlijk ook te gebruiken op een eigen voorraad systeem of website.

Hieronder een voorbeeld van een 30 seconden video die het exterieur en interieur van deze auto op dynamische wijze laat zien. De video’s zijn ook beschikbaar in verticaal formaat (zie onderaan dit bericht) voor betere schermvulling bij Instagram, Linked-in en Facebook gebruikers op mobiel.

Zowel geschikt voor bedrijven als particulieren!

Varianten in video stijl

Andere varianten op deze video zijn natuurlijk ook mogelijk. Wellicht wil je liever een wat rustigere of langere video. Bijvoorbeeld kan ook de motorruimte en andere details zoals laadruimte e.d. meer in beeld gebracht worden. Ook de toevoeging van titels, webadres en graphics zijn een optie.

Ook tijdens Corona crisis

Opnames zijn ook mogelijk in deze tijden. De 1,5 meter afstand tot andere personen is goed te doen tijdens opnames en het interieur en andere delen van de auto’s die aangeraakt worden kunnen ontsmet worden voor en na opnames.

Opnames en montage : Marald Bes, AnyMotion
Muziek : Artlist

Portrait / verticale versie van promo video occassion voor Instagram / Facebook