AnyMotion verzorgt iedere week een montage van een nieuwe survivalpop aflevering die door het survivalpop team wordt gefilmd en opgenomen.

Omdat Survivalpop genomineerd was voor een cultuurprijs in Zoetermeer is ook deze korte compilatievideo gemaakt om te tonen tijdens de uitreiking van de prijs.

Bekijk alle afleveringen op youtube of de facebookpagina van Survivalpop

Maar wat is eigenlijk Survivalpop?

SURVIVALPOP is een concept ter ondersteuning t.b.v. de evenementen- en artiestenwereld. Zo blijft deze branche op een leuke manier ‘in the picture’!

Vanaf begin zomer 2020 is SURVIVALPOP gestart met speciale quarantaine-edities waarin wekelijks één ‘little-one-man-show’ werd geplaatst op YouTube en Facebook én wordt nu ook in 2021 vervolgd.In de (‘safe’ opgenomen) mini-clips komt altijd één (solo)artiest in beeld. Dit zijn zangers/zangeressen die momenteel geen boekingen meer hebben, maar op deze manier toch even een ‘laagdrempelig’ podium krijgen.

Het concept is een initiatief van Sweet Lake Events en Stichting Onderneem.net. De organisatie en regie ligt in handen van Etiënne Bakker, het camerawerk wordt verzorgd door Ron Jenner en de presentatie door John Tuinebreijer…. Het SURVIVALPOP-TEAM.

Opnames

Opnames voor de zogenaamde quarantaine-edities vinden plaats in een passend oud pand aan de Dorpsstraat te Zoetermeer. Een leuke ruimte met een theatrale setting. De artiest verschijnt dan ook van achter de coulissen door de rode gordijnen op het toneel.

Hij/zij wordt voorgesteld, beantwoordt enkele korte vragen en zingt vervolgens totaal drie nummers. Maar wel!… twee hits uit eigen genre en één daarbuiten. Bijvoorbeeld een volkszanger met twee smartlappen en één reggae-song of een rocker die naast zijn eigen repertoire ook een smartlap ten gehore brengt. Tijdens de opnames worden de corona-regels uiteraard in acht genomen.

Nadat de opnames zijn gemaakt en de artiesten-filmpjes naar circa 6/7 minuten geëdit zijn, worden deze achtereenvolgens, één clip per week, op de zaterdag 20:00 geplaatst op YouTube en Facebook. Dus zolang het kan, elke week een nieuwe aflevering van dit groots ‘mini-festival’.Aanmelden artiesten…

Artiesten en musici uit Zoetermeer en omstreken die beroepshalve (of deels) hun boekingen mislopen, kunnen zich aanmelden via: info@sweetlake-events.nl. Solo-artiesten of frontzangers m/v van bands van pop tot volks, van jazz tot rock en van blues tot klassiek kunnen meedoen!’Let’s pay to stay’…

Doordat deze artiesten door omstandigheden weinig of geen boekingen meer hebben zullen zij elke donatie hiervoor zeer op prijs stellen. Dit kan vrijblijvend op de rekening van onderstaande stichting. (onder auspiciën van JUST Notarissen uit Zoetermeer): NL61 RABO 0138 8337 96 – t.n.v. Stichting Onderneem.net (m.v.v. donatie Survivalpop).