Video en fotografie van Rocky Mountains motorreis van Route66 reizen

Route66 Reizen uit Boskoop specialiseerd zich in motor reizen door Amerika en Canada. AnyMotion heeft afgelopen jaar foto’s en videomateriaal gemaakt tijdens de Rocky Mountains (the Rockies) reis. In deze foto en video beelden zie je de vele bezienswaardigheden, nationale parken, prachtige wegen langs rivieren en kleine dorpjes die de deelnemers op hun Harley Davidson of andere motoren onderweg tegenkwamen

Promotie video voor meetingdagen en social media

Deze reis was een 17 daagse tocht die onder andere door de Rocky Mountains, Glacier National Park, Yellowstone en een stuk van Canada ging.

De foto’s en videos zijn ter promotie van de reis op social media, de folder en de website van Route66 Reizen. Daarnaast is een deel van het materiaal gebruikt voor een langere video waarin alle diverse routes van Route66 reizen uitgebreid worden belicht. Ook wordt in deze langere video, welke op de verschillende meetingdagen wordt getoond, het verloop van een dag, alle mogelijkheden en overige informatie verstrekt aan toekomende deelnemers. Tevens is het materiaal gebruikt om de meetingdagen op de diverse communicatiekanalen zoals facebook, instagram te promoten.

Same day edit - dagfilmpjes en montage tijdens de reis

Tijdens de reis zelf werd om de dag in de avond een filmpje gemonteerd die de thuisblijvers en volgers van de Facebook pagina van Route 66 op de hoogte hielden van de laatste gebeurtenissen tijdens deze reis. Omdat deze filmpjes slechts over een aantal dagen gaan in plaats van de hele reis, gaan deze wat meer op de details en zie je meer van de belevenissen van de groep motorrijders.

Naast de Route66 facebook-pagina, zijn de dag filmpjes ook op beschrijvings pagina van de rockies reis terug te vinden. Deze videos geven een goed beeld voor toekomstige deelnemers hoe een dag van zo’n reis er uit ziet en wat men allemaal kan verwachten en ervaren tijdens deze bijzondere reis.

Bekijk hieronder de diverse dagfilmpjes van deze reis. Onderaan vindt je ook direct een knop naar de pagina van Route66 Reizen waar je meer informatie over deze bijzondere reis kunt vinden.

pagina van de rockies reis op route66reizen.nl →

Foto's

Naast video opnames zijn er tijdens deze reis ook een hoop foto’s gemaakt die worden gebruikt op de website, op facebook, in reclames en in de nieuwe brochure van Route66 Reizen. 

Onder andere de cover van de nieuwe brochure 2019/2020 is tijdens deze reis gefotografeerd. 

Hieronder zie je een selectie van foto’s die tijdens deze reis zijn gemaakt, klik op de thumbnails om deze groter te bekijken. Navigeren van foto naar foto kan door middel van de pijlen of de cursor toetsen op je toetsenbord.

Coverfoto Route66 Reizen brochure