Fotografie door AnyMotion

Slechts een paar foto’s kunnen een compleet en gedetailleerd verhaal vertellen. Om het zo goed en pakkend mogelijk in beeld te brengen, wordt bij fotografie door AnyMtion gekeken naar de juiste belichting & sfeer die jouw onderwerp zo mooi mogelijk vast kan leggen. Laten we brainstorem en geweldige platen bedenken voor online of offline promotie van je bedrijf of product!

Wat wil je vastleggen?

Binnen de fotografie zijn veel varianten en ik vind de alle varianten leuk en probeer altijd mijn eigen stijl in ieder soort fotografie te ontwikkelen.

Inmiddels heb ik ervaring met onder andere :

Maar staat hetgeen jij zoekt hier nog niet bij? Bel op me op en vraag het mij. Alles is mogelijk!

Speciale fototechnieken :

Naast ‘standaard fotografie’  biedt ik ook het volgende technieken aan die desgewenst gebruikt kunnen worden.

  • Timelapse fotografie met en zonder beweging
  • Cinemagraphs en geanimeerde foto’s
  • HDR (High dynamic range) fotografie voor huizen, bedrijven en landschappen

Fotobewerking en albums

AnyMotion kan, behalve het maken van foto’s, ook de beeld bewerking van foto’s voor je verzorgen. Denk hierbij aan het verbeteren van je vakantie foto’s, restoratie van oude foto’s, kleurcorrectie, raw editing, etc.

Je foto’s laten afdrukken op canvas, forex, aluminium, hout of kleine tegeltjes is allemaal mogelijk en kan ik voor je verzorgen.

Mocht je een grote serie foto’s graag in een mooi album terugkijken, dan kan ik ook het ontwerp en realisatie van het album voor je verzorgen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk andere voorbeelden van productfotografieportretfotografiereisfotografie of impressie van een workshop

Travel & projects @maraldbes