Wil je graag een video laten maken?

Ben je op zoek naar een professionele en creatieve partner voor je videoproductie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bied verschillende soorten video-opnames en edit werkzaamheden aan die perfect zijn voor jouw specifieke behoeften. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden die ik bied:

 • Promovideo: Een promovideo is een krachtige manier om je producten of diensten te promoten en je bedrijf te laten zien aan een breed publiek. Ik kan een video maken die jouw boodschap op een pakkende manier overbrengt, zodat je de aandacht van je doelgroep trekt en vasthoudt.

 • Bedrijfsfilm: Een bedrijfsfilm kan worden gebruikt om potentiële klanten en partners te laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Ik kan een video maken die jouw bedrijf op een professionele en aantrekkelijke manier presenteert.

 • Branding video: Een branding video is een krachtige manier om je merk te versterken en een emotionele connectie te creëren met je doelgroep. Ik kan een video maken die de kernwaarden van jouw merk weerspiegelt en je merkidentiteit versterkt.

 • Videoclip / muziekclip: Een videoclip of muziekclip kan je muziek naar een hoger niveau tillen en je fans enthousiast maken. Ik kan een video maken die jouw muziek perfect ondersteunt en een visuele ervaring biedt die je fans niet snel zullen vergeten.

 • Trainingsvideo voor je personeel: Een trainingsvideo kan je personeel helpen om snel en effectief nieuwe vaardigheden te leren. Ik kan een video maken die jouw training op een duidelijke en visuele manier presenteert, zodat je personeel gemakkelijk nieuwe vaardigheden kan aanleren.

 • Sfeer en impressie video van een evenement: Een sfeer- en impressievideo kan worden gebruikt om de sfeer en de beleving van een evenement vast te leggen. Ik kan een video maken die de sfeer en emoties van het evenement perfect weergeeft, zodat je deze herinneringen kunt koesteren.

Met AnyMotion kun je erop rekenen dat wij je videoproductie van begin tot eind begeleiden. Van het eerste concept tot het uiteindelijke product, ik zorg ervoor dat alles perfect is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Je kunt mijn portfolio en showreel bekijken voor verschillende voorbeelden van video’s die ik heb gemaakt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die ik bied? Neem dan gerust contact met me op om jouw idee door te spreken. Ik sta altijd klaar om met je mee te denken en je te adviseren over de beste opties voor jouw videoproductie. Samen kunnen we de perfecte video maken die jouw boodschap op een creatieve en overtuigende manier overbrengt!

Neem contact op

Bel / whatsapp naar 06 47 220 785 of mail naar info@anymotion.nl om contact op te nemen. Dan kunnen we de mogelijkheden voor een top video voor bespreken! Kom je uit de buurt van Alphen aan den Rijn, dan is afpreken op locatie in de buurt natuurlijk ook een optie!

Bekijk een aantal voorbeelden van video's in de portfolio

Kerstmis bij de Bosrand
Riot Rock promofilm / after movie
Promo video DNP Agents amera & DOP
De + plus van Anouk | Erasmus+ videoproductie
FPV drone video Lift Freight Services
The heart of Funkie House
Cameraregie en schakelen Klassiek Zoetermeer live webstream
Socialmedia video en introductie Tostitantes Foodtruck
Showreel AnyMotion
Socialmedia video kapper My Hair
PLUS Supermarkt | Adriaan Verheul
Muziekwijs videoclip “Blauwe Dag” – A-Meezing Kinderkoor
Clingendael & Japanse tuinen
Survivalpop
Erasmus+ Herdenkingsmunt
Trenomat Scheidingswanden Webcontent
Speak up for COPD
DOP & Camera 010 inclusief nominatie video’s 2023
Promovideo holografische 3D object manipulatie
Bijlard, A bond you can trust
Nieuwjaarsconcert Ebony Ensemble
Zwembad De Thermen 2 geeft om Alphen aan den Rijn
Maak Crowdfunding video
Reisvideo & foto’s ter promotie van Rocky Mountains motorreis
Vacature video voor CED
Foto montage op muziek | Colombia reisfotografie
Retro Recording development VLOG 1
Regie en productie : Candy’s VS V300
Philips Ergofit
Promo socialmedia video BijFoodie Zoetermeer
Registratie & sfeervideo VELA 2019
Cameraregie & schakelen nieuwjaarsconcert Ebony Ensemble 2022
010 inclusief nominatievideo’s
Florid Feelings Brand Movie
PLUS Supermarkt | Remco van Ee
DOP Corporate video bedrijfsfilm Nolina Kwekerijen
Trenomat project videos
Reisfotografie en video promotie Excellent West – Route 66 Reizen
Sta eens stil bij kerst
DOP / Camera en gimbal voor RPR Stakeholdermanagers | Team X
Hermadix VR 360 Rollercoaster
Promo video auto voor social media en website
Promo foto en video Zeeland Plaza
LiftForce Product video’s
Amsterdam Fashion Week
Skate clinic met Remco Erkeland – Alphen Vitaal
Foto en video ter promotie air BNB verhuur
Social Video : Boretti BBQ
Social video’s Nolina Plants
Kruiskade & Spookverlaat
Virtual reality : Beat the Keeper
Jouw streefgewicht
De digitale vrachtbrief van Transfollow
Hybride VR app : Unicef Julia
Muziek videoclip Johan Rensen – Ja, Ik kom eraan
Theater video achtergrond : Durf te dromen
Wereld Astma Dag 2023
Makelaarsfotografie & video
Erasmus + Salim Belmoussa
Video & foto promotie Keijzer Interieurs
Taekwondo school video promo
Nolina video’s voor social media en website
Les Pointeurs – Alphen Vitaal
Air BNB foto & video
Andy Ninvalle Promo
Director of photography video De Binnenbaan

Camera ervaring video opnames

Ik heb uitgebreide ervaring met het werken met verschillende camera systemen zoals professionele ENG / EFP camera’s, cinema cams, 360 graden camera, actioncam en DSLR / mirrorless systeemcamera’s

De verschillende stijlen met het maken van video zijn bijvoorbeeld filmen met gimbal stabilisator voor extra soepele shots, handheld voor actie, interviews vanaf statief, documentaires met vaste shots, impressies & registratie in first person, bedrijfsprocessen met details, meercamera registratie, promo’s die alles mengen of making of voor achter de schermen.

Videomontage / editing ervaring

Met ongeveer 20 jaar aan ervaring in lineair en non-lineair montage met bijna alle verschillende hardware en software die er is, is ook iedere vorm van videomontage wel een keer bij mij langsgekomen.

Denk bijvoorbeeld aan de montage van promo video’s, verticaal en horizontale video voor social media, reis video, documentaires, productvideo, series, bedrijfsfilm, 360 graden, interactieve video, presentaties, fashion, muziek, commercial, etc.

Montage op locatie (same day edit)

Videomontage op locatie, wat meestal op dezelfde dag als opname gebeurt, is ook een van de mogelijkheden. Dit is bijvoorbeeld toegepast bij de dag filmpjes van Route66 reizen.

Deze dienst wordt ook wel eens op bruiloften of andere evenementen gebruikt zodat de bezoekers dezelfde dag nog een video te zien krijgen wat aan het begin van de dag is vastgelegd. Dit zorgt voor meer engagement en deelacties op social media bij je publiek!

Speciale technieken in video

Sommige projecten vragen om speciale technieken om het gewenste resultaat te bereiken, of de beelden te ondersteunen. Met Adobe After Effects en Adobe Premiere kan ik desgewenst green screen keyen,2d/3d animatie,360 graden montage, geanimeerde leaders en / of titels in een videoproductie gebruikt worden.

Live webstreaming

Ook live web-streaming kan mogelijk worden verzorgt. Niet alle video producties lenen zich hiervoor, maar zeker vaste shots van speech, evenement, bruiloft of concert kunnen met een professionele camera worden gefilmd en live gestreamd worden via YouTube, facebook of je eigen website.

Netwerk van professionals

Bij sommige producties is er een specialist of zijn extra mensen nodig. In dat geval kan ik mijn uitgebreide netwerk van video en audio professionals raadplegen voor onder andere :

 • Drone en lucht opnames (ook FPV drone)
 • 2D / 3D animatie
 • Karakter animatie
 • Voice overs
 • Casting en acteren
 • After effects specialisten
 • Extra camera operators
 • Licht en grip
 • Geluid op locatie
 • Productie assistenten
 • Muziek
 • Visagie / MUA
 • Webstreaming